Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1065 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kaja20 napisał:
Niedługo będziemy sobie doradzać , jaki papier toaletowy użyć !!!! I czy wogóle warto!!!!! to jakieś jaja
nie
to są bardzo przyziemne i typowe problemy Narodu Polskiego
a dlaczego Polska biedna i żeby nie zdechnąć z głodu to miliony za granicę do dobrych panów wyjeżdżają za pracą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
maciejko napisał:
janek..a Tobie nie nudzi sie te forum ? Nie lepiej spedzic czas z dziecmi, zoną czy chodzby kochanką niz klikac i klikac..to niczemu nie słuzy Przeciez Jasiek jest sam,samiutki w swoim malym forumowym swiatku...No chyba,ze ma tam jakas (czyt.zona,kochanka badz on),no alez jaka ona,on,ono musi byc glupiutkie bedac z forumowym masochista,ktory swoje zgorzkniale zycie wylewa na forum a nie poswieca ni krzty czasu dla niej,badz dla niego ,bedac 24/h aktywny .I tutaj mamy odpowiedz: jesli Jasiek posiadasz te druga polowe to pozazdroscic Tobie takiej glupiej i durnej i zapewne znudzonej zyciem istocie.Ta istota owa musi byc juz wybitnym debilem bedac u boku takiego chujka.Lecz rozwazajac druga opcje,najbardziej prawdopodobna,to jestes Jasiek sam.Sam! i nikogo nie masz! tylko Ty i twoj laptop,Twoje ukochane forum i to wszystko.Caly Twoj stan posiadania. Tos sie czlowieku w zyciu dorobil ! Zegar cyka,tyka bamm!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
a wracajac do tematu postu polecam www.lefdal.com/product/tv-lyd-og-bilde/t...art-led-tv-42pfs7509 wystarczajacy jak na ww warunki.Kup telewizor jako prezent,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Można kupić i tu taj i nie płacić podatku telewizyjnego .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
maciejko napisał:
proponuje kupiony nie w norwegii, chyba że chcesz płacic podatek telewizyjny

Można kupić i tutaj nie płacąc podatku telewizyjnego .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
MareckiMarecki napisał:
Można kupić i tu taj i nie płacić podatku telewizyjnego .

Pewnie, ze mozna. Jak sie chce, to sie wszystko wykombinuje
Zaraz przyleci Zwierzyk i podsumuje: "jakie to polskie"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
niektórzy to sobie załatwiają, albo kombinują telewizor
podobnie jak silnik do łodzi albo rower
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Elise napisał:
seba1337 napisał:
Hej, planuję zakup telewizora nie wiem jaki wybrać mam mały pokój gościnny około 15m2 czy telewizor 52 cale nie będzie za duży? Przeglądałem ofertę www.redcoon.pl/c10080000-Telewizory i nie wiem co wybrać pomożecie?
Kiedys mialam 56" i siedzialam 2,5m od telwizora i bylo OK.
Ultra HD sobie kup. Ten jest fajny:
www.redcoon.pl/B526379-Samsung-UE50HU6900_TV-Ultra-HD#databox

nie wielkość pokoju ma znaczenie a odległość z jakiej ogląda się tv. przelicznik jest prosty 40" to maks 4 metry 50" to maks 5 metrów itd. 15m2 to nie więcej jak 4 metry od tv no chyba że mieszkasz w tramwaju... czyli pow 50" kupno tv to wywalenie pieniędzy w błoto no chyba że rodzina i sąsiedzi ciebie odwiedzają to jak najbardziej im większy tym lepszy najlepiej jakiś drogi

Druga sprawa to ile oglądasz dziennie telewizje i i co.... jak jakieś filmy w full HD i jesteś viedofilem to bys tu pytań nie zadawała.

czyli do zwykłej tv wystarczy ci tv full HD bo UHD(4K) to jeszcze minie z pięć lat zanim będzie powszechnie dostępne..

trzecia sprawa to wszystkie pierdoły typu smart tv czy 3D.... jak nie używasz to po co za to płacić?

tv są tańsze w NO:

www.mpx.no/philips-50-uhd-led-smarttv-50pus680912/811194
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
powtórzę wam coś w koło Macieju dupki

Janek..ale ja nie chciałem Cię obrazić tylko czy sam nie uważasz że po ilosci Twoich postów czyli ileś tam tysiecy ! , życie realne zaciera sie z zyciem wirtualnym czyli w tym gdzie nie ma przyjazni, miłości itp. Piszesz o wygranych w monte carlo...a byłeś tam chociaż raz??..bo ja byłem tam nie pisałem wtedy porad na forum że lepiej gnic w pokoju 4 na 4 i wyładowywac swoją flustracje zyciowa na inne osoby co im sie cos udaje w zyciu. Na tym forum poklikałem na privie z Gabrielem i powiem Ci że gośc pisze na temat, nie wiem jak wyglada, jakim jest człowiekiem ale przynajmnij nie zasmieca wypowiedzami bezsensownymi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Janek..ale ja nie chciałem Cię obrazić tylko czy sam nie uważasz że po ilosci Twoich postów czyli ileś tam tysiecy ! , życie realne zaciera sie z zyciem wirtualnym czyli w tym gdzie nie ma przyjazni, miłości itp.
polonorki sa niezzdolne do takich uczuc
tylko kasa sie liczy
xero szacunku dla siebie, rodziny i wlasnego pochodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok